2017-02-16

En känsligare, sensitiviserad hud behöver omvårdnad. Din hud behöver produkter som stärker hudens skyddsbarriär och samtidigt vårdar, återfuktar och lugnar. Det är också mycket viktigt att du använder en rengöring som är anpassad för en känsligare hud dvs. som inte irriterar, torkar ut eller skadar huden. 

Här nedan har vi satt ihop ett superkit för att balansera en känslig hy, reducera rodnad och stimulera hudens spänst, elasticitet och lyster.

 

  • Cure Extra Care Cleanser - Lugnande rengöringsgel som effektiv avlägsnar orenheter utan att störa hudens känsliga skyddsbarriär

  • Pure Berry Toner - Innehåller rikligt med vitaminer och antioxidanter som skyddar och återfuktar huden hela dagen (kan sprayas över makeup)

  • Pure Glow Oil - Kraftfull C-vitaminolja som stimulerar kollagenproduktionen, näringsgivande och stärkande. Även för den mest känsliga huden.

  • Cure Recovery Cream - En 24h creme med vårdande ingrediensere som lugnar, återfuktar och vårdar. Kan även användas som en fuktmask.

  • Day Maximal Sense SPF50 - Mycket effektivt solskydd mot både UVA och UVB. Återfuktande, lätt att applicera och kladdar inte. 

 

Här nedan ser du alla produkter som vi rekommenderar. Du kan alltid maila oss på webshop@ak.se om du har några frågor eller chatta med oss här på hemsidan.