2017-03-07

Fukt, fukt, fukt är det huden behöver allra mest just nu efter torr vinterluft och kyla.

Restylane Skinboosters tillför fukt på djupet i huden. Skinboosters är inte en traditionell volymgivande filler utan en behandling som återfuktar huden, förbättrar hudkvalitén och ger en naturlig lyster. Med Skinboosters är det möjligt att injicera små mikrodoser av den fuktgivande hyaluronsyran direkt ner i huden för en långvarig och djupverkande effekt.


För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du gör Skinboosters som en kurbehandling. Du inleder med 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Sedan underhåller du resultatet bäst genom att löpande göra 1 behandling i halvåret.

 

Erbjudande just nu

Gör en kur om 3 behandlingar med Restylane Skinbooster och få 50% rabatt på tredje och sista behandlingen.

Boka HÄR!

Villkor: Erbjudandet gäller 6/3-30/4 2017 och behandlingsserien måste ha påbörjats under denna period.

 

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och används ofta i hudcremer. Restylane Skinboosters är med andra ord som en hudcreme som verkar från insidan.
Makeupartisten och skönhetsbloggaren Linda Hallberg provade behandlingen hos oss. Hon upplevde sin hud som trött och stressad och ville testa en metod som ger snabb och långvarig effekt.
Läs mer: Restylane Skinboosters – lyster till en torr och trött hud

 

Varför passar Skinbooster alla hudtyper?

En av våra injektionssjuksköterskor berättar varför hon tycker att Restylane Skinboosters är något som alla bör testa:
– Skinboosters är en stegvis förbättring av hudens kvalitet och elasticitet som passar alla hudtyper. Många av våra kunder glömmer bort huden som faktiskt är kroppens största organ. Kunderna inriktar sig ofta på Quick Fix där argrynkan och läppar oftast står i fokus . Men med en bra fräsch hud kommer du så mycket längre i helhetsintrycket. Man ska heller inte glömma att använda AKs hudvårdsprodukter i kombination med de peelingar vi erbjuder hos våra duktiga hudvårdsterapeuter. Allt handlar egentligen om kombinationsbehandlingar och inte alltför hårt fastna i smådetaljerna!