Hem » Alla produkter » STEG 2 - BEHANDLA » Pure Glow Oil

Pure Glow Oil

1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 411 betyg.
Högkoncentrerad C-vitaminolja som motverkar tecken på förtida hudåldrande

Artikelnamn: Pure Glow Oil
1495 SEK

Produktbeskrivning

En högkoncentrerad och intensivbehandlande C-vitaminolja som aktivt motverkar tecken på förtida hudåldrande och återställer lyster och elasticitet. Pigmentutjämnande botaniska extrakt från lakritsrot och rabarber bidrar till att korrigera och reducera ojämnheter i hudtonen.

En kraftfull kombination av antioxianter och polyfenoler optimerar hudens skydd mot fria radikaler och föroreningar, samtidigt som kollagensyntesen stimuleras och skyddas. Välgörande fettsyror och fröoljor från inca inchi, jojoba, shea och squalane stärker hudens barriärfunktion, dämpar irritation samt tillför rikligt med djupgående fukt och näring. Naturlig ferulsyra från ris förstärker e ekten av vitamin C och E ytterligare.


BÄSTA LYSTERGIVANDE OLJAN
"Grundliga tester utförda av STYLEBY visar att produkten håller vad den lovar och ger ett utmärkt resultat. Produkten utmärker sig som en skönhetshjälte som berikar och förbättrar kvinnors liv."

- Anja Skeppe Grahn, Skönhetsredaktör &  Jonna Bergh, Chefredaktör

 


EGENSKAPER:

  • Utjämnande
  • Lystergivande
  • Kollagenstärkande
  • Närande
  • Spänstgivande

 

HUDTYP: Solskadad/ Förtida åldrad/ Normal/ Fuktfattig hy

ANVÄNDNING: Applicera på rengjort ansikte och hals morgon och/eller kväll. Om du är något torrare rekommenderas det att använda en anpassad mjukgörare över. Vid pigmentbehandling använd Pure Repair Night (på kvällen) innan Pure Glow Oil. Avsluta med solskydd (dagtid) och ögoncreme.

VOLYM: 30 ml.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

T8XUf
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)