Hem » Alla produkter » Pure Soothing Moist

Pure Soothing Moist

1 2 3 4 5
(3.6/5) Baserat på 126 betyg.
En återfuktande och rodnadsdämpande lätt mjukgörare - med fuktbevarande ceramider och lugnande marina komplex. Rik på bioflavonider som jämnar ut huden samt motverkar orenheter.
Artikelnamn: Pure Soothing Moist 50ml.
905 SEK

Produktbeskrivning

PASSAR: ALLA HUDTYPER / FUKTFATTIG HUD / KÄNSLIG HUD / FET PROBLEM HUD

En återfuktande och silkeslen emulsion fylld med lugnande marina komplex och fukt- bevarande, skyddande lamellära lipider och ceramider. Med en extra stabil form av hyalu- ronsyra för en mer kraftfull och långvarig återfuktning, samtidigt som Centella, Pantenol och Portulaca stabiliserar en irriterad och reaktiv hud. Berikad med multifunktionella bioflavonoider som optimerar hudens mikrobiom och samtidigt motverkar orenheter och diffus rodnad. Denna ingrediens har dessutom retinoidliknande egenskaper vilket bidrar till att stärka hudens kollagensyntes och naturliga reparationsförmåga. Produkten är utvecklad för en fuktfattig, stressad och känslig hy samt vid fet problemhud.

  • Boostar hudens fukthalt
  • Reducerar rodnad
  • Barrärstärkande
  • Stärker reparationsförmågan
  • Motverkar orenheter

 

ANVÄNDNING: Applicera på rengjort ansikte och hals morgon och kväll. Denna produkten passar särskilt bra tillsammans med Pure Clarifying Moist, men går naturligtvis även bra att kombinera och förstärka med andra serum/oljor vid behov. Komplettera med ett solskydd dagtid.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

wmGpK5
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information