VÅR FILOSOFI | AMBASSADÖRER | THE PLASTIC SUGERY BRAND | ÅTERFÖRSÄLJARE


 

THE PLASTIC SURGERY BRAND

Gruppbild Antioxidant Créme, Pure lift serum

Produkterna framtagna i samarbete med
Akademiklinikens doktorer
Produkterna utformade för att dels komplettera klinikens olika behandlingar/ kirurgi – dels för att passa som fristående aktiv hemmavårdsbehandling. 
Produkterna används i den dagliga verksamheten före, under och efter behandlingar/ kirurgi

 

Till våra hudvårdsprodukter >

 
VAD ÄR så speciellt med oss?


•    Vi strävar efter att erbjuda relevanta produkter som ger tydliga resultat
•    Alla våra formulas är noga genomtänkta och väl utprovade
•    Vi använder mycket höga halter av aktiva ämnen (dvs doser som rekommenderas av råvarutillverkaren)
•    Vi unviker syntetiska parfymämnen, färger, mineraloljor och parabener
•  Alla produkter innehåller unika kombinationer av såväl naturliga ingredienser som säkra, stabila och mycket aktiva             syntetiska ämnen. Det bästa av båda världar.
•  Alla produkter är hygieniskt förslutna i air-less förpackningar, för att undvika kontaminering samt försämring av aktiviteten.

•  INGA falska löften! Vi utlovar inga magiska resultat där djupa rynkor skulle kunna försvinna på en vecka! Men med rimliga förväntningar kan vi däremot komma långt tillsammans. För att uppnå bästa möjliga effekt bör du tänka på detta:
Väljer rätt produkter för din hud / Använder produkterna rätt / Har tålamod (huden är ett långsamt organ)

 

 

Dr. Per Hedén, Dr. Ulf Samuelson, Dr. Jan Jernbeck
DE NYA PRODUKTERNA

Produkterna är fortfarande i airless förpackning för hygienens skull, men vi har nu valt förpackningar som ska vara de bästa på marknaden, för att undvika de problem vi haft tidigare med pumparna. Vi har även lyssnat på våra kunders önskemål om att ha ett ”fönster” på flaskorna för att kunna se hur mycket produkt som finns kvar.
Alla cremer kommer ligga i burk och alla serum i flaska, på den finns ”tittfönstret”. Förvandlingen av produkterna kommer successivt att ske under de närmaste åren.

I samband med förändringen i utseendet kommer även förändringar att ske med själva produkten. Vi vill alltid ligga i framkant och använda de bästa och senaste ingredienserna inom branschens forskning så vi har passat på att höja halten av aktiva ämnen till maxnivå och har hittat några nya fantastiska ingredienser.

I Antioxidant Cremen finns nu 500% mer E-vit., som är en fantastisk antioxidant. Du får även 100% mer Hyaluronsyra.

Även i Lift Serum får du 100% mer Hyaluronsyra samt en för oss nyupptäckt ingrediens som heter Saccaride Isomerate, den binder fukten i huden i 72 timmar. Här har vi nog tagit fram den optimala fuktboosten!