Nu är det dags att vårstäda din hud! 

 

Nu är det dags att få bort de trista och matta hudcellerna som vi har samlat på oss under vintern. Vårstäda huden med effektiv rengöring och boosta cellförnyelsen med hjälp av en kraftfull peeling.  

 

Cure Extra Care Cleanseren mild rengöringsgel som passar dig som har en mer känslig och reaktiv hud. Med lugnande havre, niacinamide och pantenol och helt utan doft, olja och sulfater. Skonsam för huden, men samtidigt väldigt effektiv, även på makeup.

 

 Pure Radiance Cleanseren lätt exfolierande rengöringsgel som passar dig som vill ha extra lyster, vitalitet och samtidigt motverka orenheter och tilltäpptheter. AHA och enzymer från granatäpple, som tilsammans med äpple och ginseng ger huden en riktig boost av lyster. Utan olja och sulfater.

 

 Pure Triple Peel - En kraftfull gelpeeling med AHA, enzymer och korn från riskli som passar alla hudtyper och tillstånd. Du kan välja att använda den som en kornpeeling alternativt en peelingmask. Har du känslig och reaktiv hud är vår rekommendation att endast använda den som mask. Ett måste för dig som söker fint glow!

 

 

Rekommenderade produkter