Hem » Alla produkter » BEHANDLA

BEHANDLA

Våra extra koncentrerade och behandlande serum/boostrar och oljor hjälper till att förstärka dina resultatet ytterligare.

De innehåller höga halter av aktiva ingredienser som snabbt går ner i huden, där de sedan återfuktar, stärker och bearbetar. De är oerhört dryga vilket gör att du inte behöver använda särskilt stor mängd vid  applicering, ett pump/ en till två droppar räcker gott och väl. 

Vissa koncentrat kan behöva introduceras för huden, dvs. användas med viss försiktighet i början, innan huden har vant sig. Läs därför alltid instruktionerna noga på förpackningen innan du börjar att använda produkten, alternativt rådfråga en av våra hudterapeuter eller maila oss. Vi hjälper gärna till.

Avsluta med en anpassad mjukgörare från Akademikliniken.

BEHANDLA
Produkter
 • En återfuktande och balanserande fuktgel med utjämnande och rodnadsdämpande egenskaper.
  Art nr. 528
  445 SEK
 • Uppdaterad formula! En högkoncentrerad hyaluronsyragel som snabbt absorberas upp av huden och maximerar dess återfuktning. Nu med ökad halt av fuktande och lugn...
  Art nr. 529
  445 SEK
 • NYHET- Uppdaterad formula! Fuktgivande, cellstärkande och utslätande serum.
  Art nr. 523
  965 SEK
 • Exfolierande och utjämnande AHA-serum. Motverkar orenheter, matt och grådaskig hy samt tecken på förtida hudåldrande.
  Art nr. 524
  965 SEK
 • Högkoncentrerad C-vitaminolja som motverkar tecken på förtida hudåldrande
  Art nr. 525
  1195 SEK
 • Är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som reducerar tecken på förtida hudåldrande, reparerar solskador och verkar utjämnande. Vid köp under septe...
  Art nr. 527
  1195 SEK