Så får du en bra hudvårdsrutin!
En hudvårdsrutin behöver inte vara svår och krånglig. Däremot bör du ha tålamod och tänka mer långsiktigt för att få ett optimalt resultat av dina produkter.

   Steg 1 - Rengöring                      

Det viktigaste och mest grundläggande steget i din hudvårdsrutin. En väl fungerande rengöring avlägsnar smuts och orenheter utan att irritera eller torka ut, samtidigt som den förbereder inför nästa steg i rutinen.

  • Fukta huden/skölj ansiktet
  • Applicera din ansiktstvätt och massera försiktigt
  • Skölj av noggrant med ljummet vatten
  • Avsluta med ett återfuktande ansiktsvatten

 

 

    Steg 2 - Behandla                        

Med hjälp av högaktiva koncentrat förstärks den dagliga hudvårdsrutinen. Dessa produkter är helt inriktade på att ta hand om och behandla hudtillstånd och mer specifika hudproblem. Dessa kan du använda över hela ansiktet, hals och dekolletage. Du kan även skräddarsy egna lösningar där du mer inriktat punktbehandlar utvalda zoner med extra behov (ex vid områden med kvisslor och orenheter alternativt på torrhetsfläckar)

  • Appliceras på rengjort ansikte.

 

 

    Steg 3 - Vårda                              

Mjukgöraren hjälper till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samt vårda och motverka fuktförlust. Den hjälper även till att förstärka hudens försvar mot angrepp av fria radikaler. Mjukgöraren anpassas vanligtvis efter hudtypen.

  • Applicera en mängd stor som en ärta av din kräm på ansikte och hals.

 

 

    Steg 4 - Skydda                           

Daglig exponering av solljus är en av de största bakomliggande orsakerna till det förtida hudåldrandet. Solskyddet spelar därför en betydande roll i kampen om att skydda, motverka och bevara huden i ett gott skick.

  • Applicera solskydd sist i din grundrutin för att ha ett bra skydd mot UV-ljus som finns året om.