2016-03-07

Grunden är i stort sett densamma för olika hudtyper och består av en rengöring, behandlande, vårdande och skyddande produkter. 

Det första steget bör vara en rengöring som avlägsnar orenheter, makeup och som gärna ger en lätt daglig exfoliering. Efter rengöringen applicerar man en behandlande produkt som fokuserar på att balansera ditt hudtillstånd - här rekommenderar vi våra olika serum som gör alltifrån att återfukta, reducera orenheter och motverka förtida ålderstecken. Serum består av mindre molekyler, vilket gör att de tränger djupare ned i huden och är mer aktiva än en mjukgörare. Din dag-/nattcreme applicerar du efter ditt serum. Denna "stänger in" ditt serum i huden och verkar mer vårdande på hudens yttre skikt samt motverkar fuktförlust.

Alla stegen är viktiga och kompletterar varandra. Det sista steget är SPF - en vårdande solskyddsprodukt som skyddar mot både UVA och UVB strålar är den viktigaste delen i att skydda mot förtida hudåldrande. Använder man en färgad dagcreme eller foundation vanligtvis så kan man helt enkelt se till att sin foundation innehåller solskydd, så har man ett bra skydd året runt.

Längst ned här på sidan hittar du ett urval av vårt produktsortiment som hjälper dig att ta hand om din hud.


För en mer specifik hudvårdssrekommendation kan du antingen besöka en av våra kliniker eller så kan du svara på vårt hudvårdstest, så skräddarsyr vi en daglig hudvårdsrutin till dig. Klicka HÄR för att komma till hudvårdstestet så får du dessutom 10% rabatt på hela sortimentet!