Hem » PRODUKTRUTINER » Rutin - TORR HUD

Rutin - TORR HUD

1636 SEK Ord. Pris (1925 SEK)

En torr hud är mer stram och har en lägre talgproduktion, vilket gör att den har brist på framförallt fett. Den är ofta matt i tonen med en tendens till att bli stram och i vissa fall även fjällig och fnasig. Detta gäller vanligtvis för hela kroppen när det handlar om just torr hud. Har man problem med torr hud kan man behöva hjälp med att stärka upp sin hudbarriär samt tillföra mer näring, lipider och ceramider. De tre viktigaste stegen för en torr hud är: Exfoliering / Återfuktning / Mjukgöra (försegla)

 

    FOKUS FÖR TORR HUD

 EXFOLIERING / ÅTERFUKTNING / MJUKGÖRA (försegla)

 

Detta kit innehåller:

 Pure Triple Peel 50 ml - Kraftfull gelpeeling med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och verkar stimulerande på cellförnyelsen (läs mer här)

 Pure Hyaluronic Gel 30 ml - En koncentrerad och lätt hyaluronsyragel som snabbt absorberas upp av huden och maximerar återfuktningen samtidigt som den minimerar yttorrhet (läs mer här)

 Cure Recovery Creme 50 ml - Vår storsäljare! Kraftfullt närande och vårdande mjukgörare med ceramider som ger huden extra hjälp att återhämta sig från stress, uttorkning och irritationer. Den hjälper även till att ”låsa in” fukten i huden (läs mer här)

 

Så här gör du:

 • Fukta huden med ljummet vatten
 • Applicera en klick, stor som en ärta, av Pure Triple Peel och massera försiktigt under 1 minut, låt den sedan ligga kvar som en mask i 5-10 min. (1-2 gånger i veckan)
  •  Skölj av med ljummet vatten
  •  Applicera Pure Hyaluronic Gel
  •  Avsluta med Cure Recovery Creme

 

Extra tillval för förstärkt effekt


 Pure Retin Oil
- En närande och cellförnyande A-vitaminolja med lugnande bakuchiol och utjämnande hexylresorcinol. En verklig glow giver när huden känns trött och matt. Prova gärna att blanda ner 2-3 droppar i Cure Recovery Creme innan du applicerar den på kvällen (läs mer här)

 

Andra varor från samma varugrupp

 • HUDEN EFTER PROFESSIONELL BEHANDLING  När du har varit hos oss och genomfört...
  1148 SEK
  ( 1350 SEK)
 • En normal hud är en hud i balans som varken upplevs torr eller fet. Den är mj...
  2032 SEK
  ( 2390 SEK)
 • En känslig hud har en tendens att lätt bli röd, blossande och irriterad. Ett ...
  1590 SEK
  ( 1870 SEK)
 • Att ha en fuktfattig hud är ett mycket vanligt hudtillstånd och kan uppstå oa...
  1636 SEK
  ( 1925 SEK)