Hem » Alla produkter » RENGÖRA » Pure Radiance Cleanser

Pure Radiance Cleanser

1 2 3 4 5
(3.6/5) Baserat på 116 betyg.
Lätt exfolierande rengöringsgel.
Artikelnamn: Pure Radiance Cleanser 200ml
520 SEK

Produktbeskrivning

PASSAR: ALLA HUDTYPER/ FÖRTIDA ÅLDRAD/ MOGEN HY

En lätt exfolierande och återfuktande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts, makeup och överskottstalg, utan att störa hudens barriärfunktion. AHA och enzymer avlägsnar döda hudceller och bidrar till förbättrad ytstruktur. Botaniska extrakt från bland annat hallon, lakritsrot och kamomill förebygger rodnad och irritation samtidigt som sodium PCA och pantenol återställer hudens fuktbalans. Huden lämnas ren och fräsch med förbättrad lyster och vitalitet. Doft av granatäpple.

 

  • Avlägsnar smuts och makeup
  • Cellförnyande
  • Återfuktande
  • Djuprengörande
  • Lystergivande

 

ANVÄNDNING: Applicera två pump på fuktade händer. Massera med lätta cirkulerande rörelser över ansikte och hals. Skölj av noggrant med ljummet vatten. På kvällen rekommenderas dubbelrengöring. Undvik direktkontakt med ögonen. Enbart för yttre bruk.

För en förstärkning av den peelande effekten - mixa ett pump Pure Radiance Cleanser med en liten mängd Pure Triple Peel. Applicera på fuktad hud och peela/rengör försiktigt i 1 minut (ej ögon). Skölj av.
Alternativt för dig med något känsligare hud: Låt Pure Radiance Cleanser ligga kvar som en "mask" i 1 minut (vid andra rengöringssteget), tillsätt vatten, massera och skölj av.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

DCtq
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information