Hem » Alla produkter » Pure Retin Oil

Pure Retin Oil

1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 348 betyg.
Är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som reducerar tecken på förtida hudåldrande, reparerar solskador och verkar utjämnande.
Artikelnamn: Pure Retin Oil 30ml
1195 SEK

Produktbeskrivning

PASSAR: ALLA HUDTYPER / MOGEN/ SOLSKADAD/ FÖRTIDA ÅLDRAD/ PROBLEMHUD

Är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som är förstärkt med bio-retinol, hexylresorcinol och lakritsrot som verkar stimulerande på hudens cellförnyelse samt reducerar tecken på förtida hudåldrande, reparerar solskador och verkar utjämnande. Lättabsorberade och välgörande oljor från bland annat mandel, squalane och jojoba ger näring och balanserar hudens fuktnivåer samt gör den extra mjuk och len. Denna djupverkande olja passar även utmärkt för att behandla problemhud samt för att minimera orenheter och förstorade porer. Kan användas ren som den är alternativt som en booster i ett serum/ mjukgörare.

  • Ökar hudens fasthet
  • Motverkar solskador
  • Cellförnyande
  • Pigmentutjämnande
  • Motverkar orenheter och förstorade porer

    ANVÄNDNING: Nattbehandling. Applicera 3-5 droppar på rengjord och lätt fuktad hud, gärna efter ett fuktgivande serum. Alternativt mixas någon droppe ner i ett serum eller mjukgörare innan applicering. Under dagtid bör du alltid använda ett solskydd med Spf 30 eller högre.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

m6Du
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Du kanske också är intresserad av

  • Högkoncentrerad C-vitaminolja som motverkar tecken på förtida hudåldrande
    1195 SEK