VÅR FILOSOFI | A DOCTORS BRAND | ÅTERFÖRSÄLJAREFilosofi


Skönhet genom vetenskap - vårt motto

Vi har tillämpat Akademiklinikens motto "skönhet genom vetenskap" vid utvecklingen av våra hudvårdsprodukter. Hudvårdsserien bygger på vetenskapliga fakta och de senaste rönen inom medicinsk hudvård. Varje produkt är formulerad med hjälp av kunskap om hudfysiologi, åldringsprocessen samt beprövade principer för att bibehålla och optimera hudens hälsa.

Vårt expertteam
Varje år behandlar vårt expertteam av plastikkirurger, dermatologer och auktoriserade hudterapeuter tusentals patienter. Expertteamets kompetens är ovärderlig vid framtagningen av våra hudvårdsprodukter.

Realistiska förväntningar - nöjda kunder
Att uppnå hudhälsa och vacker hud är inte resultatet av en mirakelkräm eller en ”quick-fix” utan snarare att hitta rätt produkter för de individuella behoven och hudtypen. Vi är noga med att ge realistiska och ärliga förväntningar istället för överdriven en marknadsföring med orealistiska löften.

Vi är stolta över att många av våra kunder berättar att vi överträffat deras förväntningar och gärna rekommendera Akademikliniken till sin familj och vänner. Vi hoppas verkligen att vi uppnår dessa mål och är glada att höra synpunkter på hur vi kan fortsätta att förbättra och utveckla.