Hem » Alla produkter » BEHANDLA » Pure Hyaluronic Gel

Pure Hyaluronic Gel

1 2 3 4 5
(3.6/5) Baserat på 38 betyg.
Uppdaterad formula! En högkoncentrerad hyaluronsyragel som snabbt absorberas upp av huden och maximerar dess återfuktning. Nu med ökad halt av fuktande och lugnande ingredienser.
Artikelnamn: Pure Hyaluronic Gel 30ml.
445 SEK

Produktbeskrivning

Ny uppdaterad formula

PASSAR: ALLA HUDTYPER / FUKTFATTIG HUD / KÄNSLIG HUD

En högkoncentrerad hyaluronsyragel som snabbt absorberas upp av huden och maximerar dess återfuktning. Nu med ökad halt av fuktande och lugnande ingredienser samt förbättrad viskositet. Med ett innehåll av Hyaluronsyror i flera olika molekylstorlekar och former erbjuder denna booster en mer långsiktig lösning för att återfukta och samtidigt återställa hudens naturliga fuktbarriär. Förstärkt med Pantenol, Portulaca och Allantoin som stärker cellomsättningen och reducerar känslighet, rodnad och reaktioner. Tillsammans med återfuktande och prebiotiska Sackarider hjälper denna booster till att komplettera och stärka hudens fuktbindande förmåga och dess mikroflora. Huden lämnas fuktmättad och plumpad vilket synbart bidrar till att fylla ut fina linjer och göra den mer elastiskt. Denna fuktbooser gör det möjligt att skräddarsy din hudvårdsrutin efter din huds specifika behov. Underst, överst eller mixad - du avgör. Formulan är helt oljefri/doftfri/vegansk.

 • Återfuktande
 • Lugnande
 • Skyddande
 • Plumpande

 

ANVÄNDNING: Applicera en liten mängd (som en ärta) på rengjord hud, morgon och kväll. Avsluta med anpassad mjuk- görare. Produkten går även att mixa i ansiktsmask/serum/mjukgörare för att boosta dess återfuktande effekt. Komplettera med ett solskydd dagtid.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

YhddVt
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Du kanske också är intresserad av

 • NYHET- Uppdaterad formula! Fuktgivande, cellstärkande och utslätande serum.
  965 SEK
 • Exfolierande och utjämnande AHA-serum. Motverkar orenheter, matt och grådaski...
  965 SEK
 • Högkoncentrerad C-vitaminolja som motverkar tecken på förtida hudåldrande
  1195 SEK
 • Är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som reducerar tecken på...
  1195 SEK
 • En återfuktande och balanserande fuktgel med utjämnande och rodnadsdämpande e...
  445 SEK